Peace4Dogs

Hét adres voor u en uw hond!


Hoopers 

 

Hoopers is geschikt voor bijna elke hond die het leuk vind om met de baas samen te werken. Groot, klein, oud en jong, omdat er in een Hoopers parcours geen sprongen voorkomen is deze sport fysiek weinig belastend en daardoor ook zeer geschikt voor senior honden die uit de sport komen, honden die in een revalidatie traject zitten , honden die door hun bouw geen belastende sport kunnen beoefenen (denk aan grote, zware rassen of rassen met lange ruggen) , maar ook jonge honden voor afwisseling in de training en eventuele voorbereiding voor de Agility.


Een Hoopers parcours kan bestaan uit hoops, tunnels, tonnen en hekjes. De hond moet door de hoops en de tunnels en om de tonnen en de hekjes heen lopen in een logische, vloeiende lijn. Hiervoor worden de onderdelen eerst apart aangeleerd, waarbij het belangrijk is dat de hond zelfstandig leert werken. Als de hond het principe van ieder toestel snapt, kan er opgebouwd worden naar de combinatie van meerdere toestellen. 


De hond leert zelfstandig werken en nadenken. 

 Wij werken met een kwartaal abonnement. 
Dit houdt in dat je elk kwartaal lessen kan kopen voor 75 euro. Hiermee kan je 1 keer in de week op een vast uur je les volgen.  Kom je elke week, heb je 12 lessen per kwartaal.  Kom je met een tweede hond, kost een tweede abonnement  65 euro.

Als je een keer niet kan, meld je je minimaal 24 uur van te voren af.  De lessen die je niet hebt genoten komen aan het eind van het kwartaal te vervallen. Het is wel mogelijk om je les op een ander tijdstip in dat kwartaal in te halen, dit gaat altijd in overleg áls er plaats is. 
Als het kwartaal om is, kan je weer een nieuw kwartaal abonnement kopen. 
Als je 2/3 deel van een kwartaal niet bent geweest, vervalt het recht op het volgen van de lessen op je vaste uur. 

Peace4Dogs, uit liefde voor mijn honden geboren.

E-mail
Info