Peace4Dogs

Hét adres voor u en uw hond


Paulien

Peace4Dogs, Geboren uit liefde voor mijn honden. 

Ik ben Paulien, getrouwd met Rob en we hebben twee dochters, Ayla en Dewi. Wij wonen samen met onze roedel honden en een kat in Nieuw Bergen in Noord Limburg. Mijn passie voor honden is er altijd al geweest. Vroeger thuis had ik Spikkel, een dalmatiër. En daarna Joep, een Drentse patrijs teefje. Door de komst van Rocky is de liefde voor de funsporten geboren.. dogfrisbee, dogdance, hoopers.

Door de jaren heen heb ik heel veel geleerd van en met en door mijn honden. Na een aantal gerichte opleidingen en cursussen te hebben gevolgd mag ik mijzelf gediplomeerd Kynologisch instructeur noemen. Ook ben ik gecertificeerd gevorderd instructeur in Hoopers, Dogfrisbee en Dogdance. 

Sporten die ik zelf graag met mijn honden Rocky, Jace, Timber, Faya en Chico beoefen zijn Hoopers, Dogdance en Dogfrisbee en daar ben ik elke week mee bezig.

Ik volg regelmatig workshops en lezingen om bij te scholen en om samen te werken met mijn honden.

Samen met een fantastisch team van gepassioneerde en enthousiaste vrijwilligers run ik Hondenschool Peace4Dogs, met liefde voor de hond.

Rob

Mijn man, onze handyman ;-) Is met Timber actief in de Dogfrisbee en helpt ons waar nodig. 

 

Annemie

Mijn naam is Annemie Baltissen, getrouwd met Paul en samen hebben we 3 kinderen en inmiddels ook al weer 3 kleinkinderen. Al meer 20 jaar  hebben wij  border collies. Op dit moment Jaycee een teefje van 10 en Guinness een reu van 6. Al die jaren heb ik altijd aan hondensporten gedaan. Onder andere Agility, Obedience, treibbal en schapendrijven. Op dit moment doe ik met beide honden mantrailen en hooperen en met Guinness ook nog aan frisbee. 

Annemie heeft inmiddels diverse modules kynologie aan de Martin Gaus academie gevolgd en verzorgt samen met Paulien de gehoorzaamheidslessen.  Ook helpt ze woensdag mee met de Hooperslessen en heeft daarvoor de instructeurs opleiding met succes gevolgd.


Angèle

Mijn naam is Angèle. Samen met mijn vriend Jeroen woon ik in Vierlingsbeek. Wij hebben ruim 15 jaar Aktia’s. Op dit moment onze Amerikaanse Akita reu Bodhi die bijna 6 jaar wordt en ons Akita Inu meisje Nala van 2 jaar oud. Naast de honden hebben we nog een paard en 2 shetlandponies. 

Van vroeger uit heb ik thuis al altijd honden gehad, van doberman pincher tot yorkshire terriër. Ik geniet er iedere dag van om met de dieren bezig te zijn en elkaar steeds beter te begrijpen.  Ik vind het het mooiste als ze op de meest kleine aanwijzing begrijpen wat ik bedoel. Op die manier probeer ik mijn dieren te trainen.

Angèle heeft inmiddels diverse modules kynologie aan de Martin Gaus academie gevolgd en verzorgt samen met Paulien en Annemie de gehoorzaamheidslessen. 


 

Peace4Dogs, uit liefde voor mijn honden geboren.