Peace4Dogs

Hét adres voor u en uw hond

Dogfrisbee


Heeft uw hond energie teveel? Wilt u uw band met uw hond versterken? Houdt u ervan om actief en afwisselend bezig te zijn?  

Dan is Dogfrisbee zeker iets voor uw hond! U bent elke week lekker bezig met deze fantastische sport en uw hond kan zich heerlijk uitleven. Wij bieden de juiste training en instructeurs voor beginners en gevorderden.  

Iedereen traint op eigen niveau. Vorderingen worden bijgehouden in een individueel trainingsprogramma. We hebben de mogelijkheid om geschikte frisbees voor uw hond ter beschikking te stellen. Ook kunt u bij ons speciale Dogfrisbees bestellen.

Deze fantastische sport wordt op donderdagavond gegeven. De groepen bestaan uit maximaal 6 honden en baasjes. 

Honden van alle leeftijden zijn toegestaan, mits in uitstekende gezondheid. Het trainingsprogramma wordt individueel per hond en leeftijd aangepast. 

 

Wanneer trainen we?

Donderdag 20.00-21.30 uur
Een strippenkaart, hoe werkt dat?  Je koopt een strippenkaart van 10 strippen. Elke keer als je een les bent geweest wordt er een strip afgetekend. De strippenkaart is 13 weken geldig, dit betekent dat je drie keer een les kan afzeggen. (minimaal 24 uur van te voren). Mochten wij de les cancelen wordt er uiteraard geen strip afgetekend.

   

Aanmelden via het aanmeldingsformulier 

 

Peace4Dogs, uit liefde voor mijn honden geboren.